25 Haziran 2010 Cuma

Mola Bitti Yola Devam...

Evet hatırlıyorum bir hafta ara dediğimi ama daha uzun sürdü. Evdeki hesap çarşıya uymadı. Anneme yardımcı olmak için birkaç gün daha kaldım. 10 günü buldu. Davetimiz çok güzel geçti. Bahçede bembeyaz şemsiyelerin altında bembeyaz masa örtüleriyle süslü masalarda yendi yemek. Babamların dünür davetiydi. Eşimin ailesi eş dost ahbap kim varsa çağırıldı. Biz çok memnun kaldık. Onlarda memnun kalmışlar. E ne güzel. Bunun için uğraştık zaten. Neden resim yok derseniz ben çekemezdim zaten. Benden dolayı çağırılan dünürler olduğundan ayıptı büyükler bakarken resim çekmek. Ama yeğenlere çektirdik fotoğraf hatta video ama şu an bana ulaşmadı. Yollayacaklar. Gelirse yayınlarım. Yokluğumda neler yaptınız bakayım:) Bende demiştim orda boş durmayacağımı. Duvar süsümü tamamladım. Onu bir sonraki yazımla yolluyorum.

2 yorum:

  1. Canım ya ben bunu nasıl da kaçırmışım kusura bakma ne olur... ellerine sağlık çok hoş görünüyor marifetli seni :D Canım bu arada mail adresine ulaşamadım sana telefonumu gönderecektim, hazır İzmit'teyken görüşürdük olsun canım kısmet bugün geçiyoruz istanbul a, sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkkür ve çok pardon. ben dün sabah kaydı yayınladıktan sonra bir daha giremedim nete yorumunuzu ancak şimdi gördüm. geçtiniz sanırım istanbula. üzüldüm ama bir dahakine beklerim:))

    YanıtlaSil