5 Nisan 2012 Perşembe

Bez Pastası Yaptım... 3 Tane...

             
                  









         Uzun zaman oldu konu eklemeyeli, biliyorum. Ama boş durmadım. Üç tane bebeğimiz oldu, Onların ziyaretleri, okuması, benim hediye olarak yaptığım üç tane bez pastasıyla uğraştım bu arada.Yapım aşamalarını fotoğrafladım ama bloğa ekleyemedim bir türlü. 

       Birini yapmaya başlamışken diğer bebek aniden gelip onun sırasını alınca; derken üçüncü de hızla bir atak yapıp araya girince, iki ayağım bir pabuca dolandı:) Kıza ait olanı bir gecede yapmak gibi bir başarıya imza attım. Ama o gece ayaklarımın ağrısından uyuyamadım desem yalan olmaz. Zonk zonk zonkladılar gece boyunca. Yetişsin diye telaşlanıp, tamamını ayakta yapmışım o heyecanla. Sanki otursam ağır yürüyecekmiş gibi:) Çok beğenilmesi tüm yorgunluğumu aldı inanın.

      Bütün hastanenin ilgi odağı oldu bez pastam. Hiç daha önce görene bilene de rastlamadım. Bu onu ve beni daha da ilginç kıldı sanırım. Yeni bir buluşa imza atmış gibi hissettim kendimi. Etrafımı sardılar, ne mezunusun dediler:-/ Ne alakaysa:) Hani bu kadar ilginç ve güzel birşeyi düşündüyse çok farklı bir bölüm okudu dediler heralde. Buradan bir kez daha itiraf ediyorum ki; ben sadece işletme mezunuyum ve bu bez pastasını ilk ben yapmadım, hatta ben bulmadım:)
 
        Velhasıl ikisi yerli yerine ulaştı, üçüncüsü de bitti sayılır. Sadece tüle sarmak kaldı. Bitirmeyi beklemeden paylaşayım dedim. Fazla ara vermişim zaten. Okuma yaparlarken götüreceğim onu da.

        Bu bez pastalarını biryaşımadahagirdim e ithaf ediyorum:) Ondan esinlendiğim yerler oldu çünkü. Affına sığınarak yaptım, kendisine teşekkür ediyorum buradan. Onun yaptıklarına yetişemez ama çok beğenildi hatta hayran olundu. Hiç bu tarz birşey görmemiş ve duymamış olmalarına veriyorum ben bunu:) Çünkü biryaşımadahagirdim in yaptığı bez pastalarını görseler benimkilerin ne kadar sade, ne kadar sıradan olduğunu söyleyebilirlerdi. Ben hediyelerimi altın olarak almıştım zaten; ama bunlar da ilginç ve hoş birer hediye olur düşüncesiyle yaptım. Ondan fazla süslemeye gerek duymadım. İnanın altından daha çok değer gördüler:) 

      Üçüncüsünün bitmiş halini ve yapım ayrıntılarını bir sonraki postta paylaşmak dileğiyle.    Hoşçakalın...

15 yorum:

  1. Ooooo ne kadar güzel olmuş hepside, çok uğraştırdığı kesin. Ellerine sağlık.

    Bebişlere hayatları boya sağlık ve mutluluk dilerim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Evet uğraştırdı ama beğenildiği için değdi zahmete. Bir avantajı da bezlerdeki kremden dolayı ev mis gibi kokuyor günlerdir:) Çok sağol.

      Sil
  2. Benim Marifetli Sarı Meleğim :) Ellerine ,emegine sağlık. Ne güzel şeyler hazırlıyorun böyle....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum sıcacık yorumun için. "Sarı Melek" diye almak istemiştim blog adımı ama öyle vermeyince; önüne "Marifetli"yi koymak zorunda kaldım.

      Yoksa hiç öyle bir iddiam yok, marifet ne gezer bizde. Ben naçizane, yaparken bana keyif veren, ve insanlara sunduğumda onları mutlu eden şeyleri yapıp paylaşıyorum o kadar. İnsanların yüzlerindeki mutluluk benim en büyük mutluluğum. Çok teşekkürler:)

      Sil
    2. Benim arkadaşım çok da mütefaziymiiiş. Yaptığınız işler ortada. Ellerinize sağlık.

      Sil
    3. Samimi fikirlerimdi. Çok teşekkürler. Bende senin yaptığın rölyef tabloları görünce kendi yaptıklarımdan utanıyorum sevgili arkadaşım. Çok ciddiyim...

      Sil
    4. Ben bu güzel blog sitesinde utanılacak bişey görmedim. İstersen oylamaya sunalım :)) İltifatın için çok teşekkürler..

      Sil
    5. İltifat değil gerçek. Rölyeflerin gerçekten bir harika senin.

      Sil
  3. Ee o kadar olacak yani:)) Marifetli Sarı Melek diye yazmanda bence yerinde olmuş. Ellerine,emeğine sağlık. Tanımasakta o bebişlere sağlıklı, neşeli uzun ömürler temenni ediyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol Özden Abi. Hakikaten bir iddiam yok bu konuda. Ben bana zevk veren şeyleri yapıp insanlarla paylaşıyorum o kadar. Evet bebekler çok iyi durumdalar. Büyüyorlar. İnşallah uzun ömürlü olurlar dediğin gibi:)

      Sil
  4. Bu internet ortamında bir yerlerden esinlenmemek mümkün değil, Önemli olan gerçekten güzel şeyleri bulup hayata geçirmek. Epeydir bakıyordum ve nihayet yeni bir çalışma ve bana dahi oldukça ilginç geldi emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle. İnternet koca bir camia. Herşey bulabilmek öğrenebilmek mümkün oluyor. Öğrenmenin sınırı yok. Değişik bir hediye olur düşüncesiyle yaptım. Beğenildiğini görünce şimdi iyiki yapmışım diyorum:)

      Sil
  5. blog trafiğine bakarken tesadüf gördüm yazıyı (bu sıralar çok ihmal ettim blog alemini:( )
    çok güzel şeyler yazmışsın çok mutlu oldum ;) ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuş
    Yiğit, İpek ve Artun a sağlıklı, mutlu ömürler diliyorum ;)

    YanıtlaSil
  6. pardon kaç tane bez gerekiyor acaba yapmak istiyorum da bu arada müthiş olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok oldu bloğa girmeyeli. Yazınıza cevap yazamamışım, pardon. Hala cevap bekliyor musunuz? Yoksa yaptınız mı bilmem ama. 85'li bir paket yeterli oluyordu. Üç katlı yapmak için.

      Sil