6 Aralık 2011 Salı

20 Yaş Dişim!



        Diş iltihabıyla uğraşıyorum bir haftadır. 20 yaş dişim çıkamıyor. Çıkamadıkça diş etlerime iltihap yapıyor. Ve ben ağzımı dahi açamıyorum. İltihabı geçince küçük bir operasyonla aldırmam gerekiyormuş. Dişçi korkusu mu diş ağrısı mı daha ağır basar? İnsanın ağzının içine nasıl dikiş atılır? Kafamda bu sorular beynime vuran ağrı. Şunu anladım ki ; İnsanın neresi ağrırsa canı oradaymış. Hepinize sağlık diliyorum. Dünyada sağlıktan daha önemli hiç bir şey yok. Hoşçakalın ve beni özleyin...

10 yorum:

  1. Oooofff kolay gelsin, biran önce aldır canım, inan bu ağrıdan daha hafif operasyon sonrası sıkıntılar....

    YanıtlaSil
  2. canım geçmiş olsun.diş ağrısı çok can acıtır.ama çözümü var korkma,benim de aynısı olmuştu.uyuşturup aldılar o dişi ve sonra da dikiş attılar.hiç bir şey anlamadım.olay da böylece bitti.sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. çok geçmiş olsun canım inşallah korktuğun gibi olmaz çok çabuk atlatırsın

    YanıtlaSil
  4. oy oy oy bebeğim beniiimm kıyamam sana..
    şimdi hatırladım, ben 20 yaş dişimi çıkarırken, yeni evliydim..bebeğim vardı..ve bebeğim de diş çıkarıyordu..ana-kız diş çıkarma ağrılarıyla karşılıklı ağlıyorduk :))
    geçecek bitanem geçecek..hiç korkma sen..
    zaten uyuşturuyorlar, hiç duymuyorsun..rahat ol bebeciğim..
    canımsın sen ya :)

    YanıtlaSil
  5. Banu Abla çok sağol. umarım öyledir. korkuyorum aslında ama korkunun ecele faydası yok sanırım. bu ikinci kez böyle iltihapla geliyor bir üçüncüyü daha çekemiycem. eninde sonun da aldırmam lazım belli ki.

    Aksungur46 çok teşekkürler. inşallah dediğiniz gibi kolay olur benimki de. ama korkuyorum brrrrr.

    YanıtlaSil
  6. Canımmm... Çok geçmiş olsun. Lütfen korkma. Lokal anestezi yapılacağı için hiç acı duymazsın. Ağzını sürekli açık tutmak can sıkıcı olur o kadar. Şimdiki ağrıyı çekmekten çok daha kolay inan.

    YanıtlaSil
  7. Necla çok teşekkür ederim. inşallah olmaz. evet bir aldırsam rahat edicem de:)

    Figen ablacım ağzım kısık şu an, pek açamıyorum ama yinede zorlayarak da olsa ben seni yirim yirim:) inşallah geçecek. inan ağrı olacak diye korkmuyorum. o dişçi koltuğuna oturmaktan tırsıyorum. Bir de bu dikiş atma olayı beni geriyor:)

    YanıtlaSil
  8. Gülsüm Ablacım çok sağol. İnşallah bunu da atlatırım bir an önce.

    YanıtlaSil
  9. Merhabalar 20 lik diş badiresini atlatanlardan biriyim.Ben iki dişimi de farklı zamanlarda aldırdım,bir tanesinin kökleri kulağımın yönündeydi:)Oldukça zor olacağını düşünmüştüm.Ameliyathanede yapılacağı için korku heyecan içerisindeydim.Uyuşturma ve bekleme süresi dahil 45 dakika sürdü operasyon ki yapan kişinin yanında asistan da vardı ona anlata anlata uzadı tabi:)Şükür ben atlattım umarım sen de tez zamanda atlatırsın.
    Bloguma beklerim:) Şimdiden çok geçmiş olsun

    http://nurunyeri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. sevgili nur çok teşekkür ediyorum. İnşallah bir an önce atlatırım. Bloğunu gezmeye başladım bile. Çok güzel şeyler var:)

    YanıtlaSil