14 Kasım 2011 Pazartesi

Kağıt Toplar Ve Tabakta Rölyef


















Bir önceki yazımda  yarım kalan kağıt toplar bu hale geldiler.




 

           Aslında yapmak istediğim tam olarak bu değildi. Sert bir tel edinebilirsem tellerden sap yaparak bunları çiçek şekline çevirmek niyetim. Şimdilik vazoda duruyorlar.










          Bunu rölyefe başladığım ilk sene yapmıştım. İlk ürünlerimden biriydi kendisi. Boyamadaki acemilikten belli zaten. O beyaz şeylerin bulut olduğuna inanmakta güçlük çekiyorum şimdi:) Yeşilliklerini çok tutkallamış olmalıyım sürekli ufalanıp toz döküyordu olduğu yere. Yeşilliklerini değiştirdim. Artık toz moz dökülmüyor.









Sağ ve sağlıcakla kalın...



NOT: Bugün sevgili eşimle evlilik yıldönümümüz. İki yılımızı doldurduk mutluluk huzur içinde. İnşallah ömrümüz hep böyle güzel, hep birlikte geçer seninle... Hayatıma renk, anlam kattığın; gönlümü bir çiçek bahçesine çevirdiğin; hayatımın en önemli kararını vermiş olmaktan beni asla pişman etmediğin için sana çoook çok teşekkür ediyorum kocacığım. İyi ki varsın. İyi ki karşıma çıkmışsın. Seni Çok Seviyorum...

12 yorum:

  1. Öncelikle nice mutlu evlilik yıldönümlerini birlikte kutlayın mululuğunuz hiç eksik olmasın.Canım rölyefine bayıldım.Özlemişim kitrede 2.senem bu yıl bende bir anahtar kutusu yapmaya başladım.Sevgiler
    www.esensdollsandpuppets.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. rölyeflerinizi çok beğendim ne kadar çok emek var ellerinize sağlık.sevgilerimle

    YanıtlaSil
  3. öncelikle tebrik ediyorum.eşinizle beraber nice mutlu,sağlıklı uzun yıllara. rölyef çok güzel olmuş.acemilik zamanınız bile olsa çok güzel.ellerinize sağlık.topların tellere geçirilmiş hallerini merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  4. kutlarım cnm cenabı allah mutlu yuvanızı cennet meyvesi ile şenlendirsin öpt cnm:)

    YanıtlaSil
  5. esensdollsandpuppets çok teşekkürler iyi dileklerin için. Allah cümlemize huzurlu uzun yıllar nasip etsin inşallah. anahtar kutunu merakla bekliyorum.

    aksungur46 çok çok teşekkür ediyorum.

    alanay çok sağol. inşallah. rölyef hocam çok ince ve titiz çalıştığımı söylerdi. tutkal lekesi bırakmıyacağım diye dakikalarca uğraşırdım. ondan olsa gerek herkes 7-8 tablo yapıp bitirirdi sene sonunda; ben 4-5. benim kadar da abartmamak lazım galiba:) teli ilk fırsatta edinip o projemi kafamdaki şekliyle tamamlayacağım inşallah.

    mavii'şim çok sağol. Allah razı olsun. inşallah innnşallah.

    YanıtlaSil
  6. Öncelikle sana ve eşine daha nice mutlu günler, seneler diliyorum.:))
    İlk rölyef çalışmam demişsin, bayıldım gerçekten çok güzel olmuş.Aslında boş değilsin ellerinden inciler dökülüyor ama pek üzerine düşme zamanın yok gibi. Eğer ara vermeden standart çalışmalar yapsa eminim neler çıkar ortaya..:))
    Ellerine emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  7. Tabakta Rölyef iyi bir fikir olmuş ve güzel görünüyor gerçekten. Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  8. Özden Abi çok teşekkür ediyorum. evet pek üzerine düşemediğim doğru. ev işleri bitmiyor, gittiğimiz geldiğimiz yerler çok olunca, araya bir sürü şey girince hevesim kaçıyor. uygun bi çalışma ortamımda yok. salon masasına yayılıp başlıyorum güzel giderken bir misafir geleceği haberi herşeyi toplayıp dolaba kaldırmamla sonuçlanıyor. ama bugünlerde oturma odamın bir köşesinde uygun bir yer ayarladım. çalışmalara başladım. artık biri gelsede toplamıyorum. fazla dağılmadan çalışıyorum. sana nasıl özeniyorum anlatamam. her hafta bir ürün çıkarıyorsun. ev alırken bir oda arttırıp bir atölye edinmek en büyük hayalim.

    minicik dünyam çok teşekkürler. daha kafamda ne fikirler var, bir gerçekleştirebilsem.

    YanıtlaSil
  9. Görselliği çok hoş olmuş... Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  10. ANG çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  11. tabaktaki rölyefe öldüm bittim bayıldım..
    sen şahanesin cann :))

    YanıtlaSil
  12. Figen ablacım çok sağol. o senin güzelliğin. yoksa öyle çok aman aman birşey olmadı sanki:)

    YanıtlaSil