16 Ocak 2011 Pazar

Minyatür Yarışmasına Katıldım...

 


            Küçük Şeyler- Minyatür hobi bloğunun sahibi sayın Özden Ceyhan bir yarışma başlattı. Minyatürü insanlara sevdirmek niyetiyle. Bloğuna en çok yorum yazanlar arasından üç kişi belirledi. Onlardan biri de ben oldum. Çok mutluyum... Diğer yarışmacılar http://yetenek-sizin.blogspot.com/ve http://biyasimadahagirdim.blogspot.com/ 

             Alt yapısını kendi hazırladığı bazı parçaları yarışmacılara yolladı. Yarışmacılar kendi hayal gücünü kullanarak tamamlayacak minyatürlerini. 10 günlük bir süre zarfında tabi. Daha sonra bu 3 minyatür tabloyu Özden Abi bloğunda yayınlayarak oylamaya sunacak. Oylama süresi ne kadar bilmiyorum henüz. Sanırım o konuda bir açıklama yapar o zamana kadar. Yarışmanın sonunda en çok oyu alan birinci olacak. Ve sanırım birinciye kendisinin bazı sürprizleri olacak:)

            Yarışma bir yana çok eğlenceli olacak. Ben diğer yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hep bunu söylemek istemişimdir:))  Hak eden kazansın diyorum.

             Aşağıda kargoyla elime ulaşan parçaları görüyorsunuz. Tahmin ettiğimden de minikmiş sandalyeler:) Yapıştırıcısına kadar her şeyi düşünmüş, yollamış sağolsun:-)  Bu 10 günlük sürede herhangi bir görüntü yayınlamamız yasak. 10 günün sonunda Küçük Şeyler(  http://ozdenceyhan.blogspot.com/   )  bloğunda oylama başlıyacak. Ondan sonra yapım aşamalarını yayınlama iznimiz var. Neler çıkacak merak ediyorum bakalım. Yarışmacı arkadaşlarıma da kolay gelsin diyorum:))

13 yorum:

  1. Çok güzel sende kargonu almışsın Sarı Melek.:))
    Diğer arkadaşlarda dün alıp bloglarında yayınladılar bugünde sen şartlar eşit bir problem yok:))
    Yalnız birşey belitmek isterim şu yasak bu yask diye belirtmişsiniz öle yasaklarla felan işim yok:))
    Sadece sizlerden yarışmanın biraz resmi ve eşit şartlarda olması için isteğim ve ricam oluyor.Bu istek ve ricalarıma uymanızı istiyorum sadece.Evett hadi bakalım kolay gelsin başarılarrrrrrr..:)))

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Darı Melek start verildi evet size kolay gelsin. Harika minyatürler göreceğiz bizlerde sayenizde başarılar. Sevgiyle kalın....

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler sana da kolay gelsin;)

    YanıtlaSil
  4. Özden Abi çok teşekkürler bizi böyle tatlı bir heyecana sürüklediğin için:) Bende cumartesi aldım ama o gün yayınlayamadım. Bu kadar hızlı bir kargo görmedim. Sabahın 9 unda elimdeydi:) yasak diyerek kötü birşey kasdetmedim zaten. yarışma kuralı diye düşündüm. her yarışmanın bir kuralı vardır:))

    Evimin İncileri Belgin. teşekkür ediyorum. İnşallah harika olur. Allah utandırmasın ne diyim:))

    Ayşe Seven teşekkür ediyorum.

    Biryaşımadahagirdim çok teşekkür:))

    YanıtlaSil
  5. aaahh ben neler kaçırmışım :'(
    öncelikle sana çok güveniyorum ablam..eminim harika bir çalışma yapacaksın...
    bloğuna bakıyorum da, maşallah eline herşey yakışıyor...
    bu yarışma bizler için de görsel şölen gibi olacak...
    sana güveniyoruz sevgili meleğimiz...

    YanıtlaSil
  6. Figen ablacım yorumun için çok teşekkür ediyorum. mutlu ettin beni:) bloğuma da hoşgeldin. sizin gibi hocaların yanında bizimki ancak staj sayılır:) yüreklendirici sözlerin beni mest etti. umarım seni ve güvenen dostları utandırmam:))

    YanıtlaSil
  7. canım geç oldu ama başarılar dilemiye geldim, senin yanıdna hiç şansımız olmayacağı kesin;)

    YanıtlaSil
  8. teşekkür ediyorum. bende size başarılar diliyorum. orası hiç belli olmaz. bende senin yaptığın o harika broşları yapamam. benim bir numaralı ilgi alanım minyatür olduğu için şanslıyım sadece:))

    YanıtlaSil
  9. senin çalışmandaki ayrıntıların haddi hesabı yok, ayrıntılı resimlerini bekliyorum sabahtan beri:))

    YanıtlaSil
  10. Yetenek- Sizin teşekkürler. Fazla kalabalık diyorsun yani. Bencede:))

    YanıtlaSil